Відбулось засідання Ректорату Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького.
Керівництво університету, декани та керівники підрозділів обговорили основні питання роботи університету на вересень 2016 року.

Перший проректор ЛНУВМ та БТ Ігор Богданович Турко наголосив на необхідності пришвидшення подання викладачами даних до Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО). Упродовж двох тижнів цю роботу необхідно остаточно завершити.
22 вересня в університеті мають відбутися навчання з цивільної оборони. У них братимуть участь усі студенти та викладачі.
На 26 вересня заплановано проведення засідання Вченої ради університету. Одним із питань порядку денного є звіт про вступну кампанію. Пропозиції до порядку денного Вченої ради необхідно подавати до 20 вересня.
Члени ректорату також обговорили ситуацію із дотримання студентами правил внутрішнього розпорядку у гуртожитках. Прийнято рішення розробити чітку систему поселення у гуртожитки та контролю розподілу у них місць. Також вирішено проінспектувати найближчим часом гуртожиток № 4.
На засіданні ректорату наголошувалось також на необхідності пришвидшення подання робочих програм, індивідуальних планів та формування графіку відкритих лекцій.

 

Прес-служба ЛНУВМ та БТ

load page 0.051717 second, load CPU 0.02