Тимчасове Посольство Австралії в Києві

Міністр Австралії з питань освіти і підготовки кадрів Хон Крістофер Пайн оголосив про початок прийому заяв на тур 2016 року Стипендіальної програми для студентів та аспірантів. До розширеного списку країн, що беруть участь в турі 2016 року, включено Україну.

Стипендіальна програма для студентів та аспірантів спрямована на формування репутації Австралії щодо високих стандартів у галузі освіти і наукових досліджень, підтримку інтернаціоналізації австралійської вищої освіти та науково-дослідного сектору і пропонує особам австралійського та іноземного походження, що мають високі досягнення, можливості для підвищення їх продуктивності та досвіду. 


Стипендіальна програма для студентів та аспірантів відкрита для іноземних студентів щодо набуття австралійської кваліфікації в Австралії, в тому числі у фахових освітніх установах і навчальних закладах. Це в подальшому підтримуватиметься Стипендіальною програмою для іноземних аспірантів і дослідників з метою проведення наукових досліджень в Австралії. 

Міністр Пайн сказав, що Стипендіальні програми і Новий План Коломбо є важливими складовими частинами стратегії уряду для просування міжнародних освітніх зв'язків Австралії. 

Включення України до Стипендіальної програми є результатом діяльності Тимчасового Посольства Австралії в Києві. 

Більш детальна інформація про Стипендіальну програму для студентів та аспірантів 


Крайній термін подачі заявок - 30 червня 2015 року.

load page 0.042139 second, load CPU 0.29