Напрями підготовки та спеціальності
- Деталі
- Автор: LNUVMBT
-
Опубліковано: 31 березня 2015
-
Перегляди: 1475
Висококваліфікований професорсько-викладацький колектив навчає студентів за такими напрямами підготовки та спеціальностями:
-технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОКР «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр»);
-водні біоресурси та аквакультура (ОКР «Бакалавр»);
-харчові технології та інженерія (ОКР «Бакалавр»);
-технологія зберігання, консервування та переробки молока (ОКР «Спеціаліст», «Магістр»);
-технологія зберігання, консервування та переробки м’яса (ОКР «Спеціаліст», «Магістр»);
-технологія жирів і жирозамінників (ОКР «Спеціаліст», «Магістр»);
-якість, стандартизація та сертифікація (ОКР «Спеціаліст»);
-екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування (ОКР «Бакалавр»);
-екологія, охорона навколишнього середовища (ОКР «Спеціаліст», «Магістр»);
-біотехнологія (ОКР «Бакалавр»);
-економіка довкілля і природних ресурсів (ОКР «Магістр»);
-маркетинг (ОКР «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр»);
-менеджмент (ОКР «Бакалавр»);
-менеджмент зовнішньоекономічної діяльності (ОКР «Спеціаліст», «Магістр»);
-менеджмент організацій (ОКР «Спеціаліст», «Магістр»).